Δημήτρης Α. Πανέτας

                                                                                                                                                         10/02/20,Αθήνα

Χαιρετώ τους αγαπημένους μου αναγνώστες!

Ας γνωρίσουμε έναν ακόμα σπουδαίο Φωτεινιώτη που έχει προσφέρει πολλά χωρίς να πάρει πίσω!

 

Καλησπέρα! Τίνος είσαι εσύ;;;

 

Καλησπέρα είμαι ο Δημήτρης Πανέτας του Αντωνίου και της Κλεονίκης, γιαγιά μου είναι η ξακουστή γιαγιά η Λάμπρω Φελέκη και παππούς μου ο Βασίλειος Πανέτας. Είμαι 24 χρόνων, μένω και εργάζομαι στην Κομοτηνή (προς το παρόν) και είμαι υπαξιωματικός στον ελληνικό στρατό. Αποφοίτησα από την ΣΜΥ το 2015.

Νομίζεις πως είναι τελικά το επάγγελμα του στρατιωτικού δύσκολο όπως πολλοί αναφέρουν;

 

Δεν ξέρω τι αναφέρουν οι άλλοι η αλήθεια είναι. Για μένα το πιο δύσκολο πράγμα που συνάντησα στη δουλειά μου είναι η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευθύνη που έχω απέναντι σε κάθε οικογένεια που μου εμπιστεύεται τα παιδιά της για εννιά μήνες. Είναι αρκετά δύσκολο αυτό γιατί συναντάς διαφορετικά άτομα και προσπαθείς να βρεις τα κουμπιά του καθενός, έχει τύχει να είχα υπ' ευθύνη μου μέχρι και διακόσια άτομα. Κατά τα άλλα πιστεύω πως ο καθένας θα μπορούσε να γίνει ένας εξαίρετος στρατιωτικός.

 

Τι είναι αυτό που αρέσει στον Δημήτρη να κάνει όταν βρίσκεται σε διακοπές;

 

Μμμ δύσκολη ερώτηση, σε γενικές γραμμές προσπαθώ να χαλαρώνω από το βάρος της δουλειάς.Σε ειδικές γραμμές μου αρέσει να ταξιδεύω, να γνωρίζω νέα άτομα και να κάνω πράγματα που δεν έχω ξανακάνει.

 

Το Φωτεινό για σένα είναι ένας τόπος ξεκούρασης ή διασκέδασης;

 

Για μένα η διασκέδαση είναι και ξεκούραση μαζί. Ας μην κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου μου αρέσει να ξενυχτάω αλλά όσο γίνεται με μέτρο. Στο Φωτεινό προσπαθώ να απολαμβάνω τις στιγμές με άτομα που δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα να είμαι σε συχνή επαφή μαζί τους.

 

Θα ήθελες να δώσεις ένα μήνυμα στους Φωτεινιώτες;

 

Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά, για όλες τις στιγμές που ζήσαμε και θα ζήσουμε καλές και κακές γιατί είναι όλες εμπειρίες. Και επίσης θέλω να πω YOLO ρε,μόνο Φωτεινό...

 

Τον ευχαριστώ πολύ που δέχτηκε να μου μιλήσει και του εύχομαι τα καλύτερα.

Όσον αφορά εσάς, μπορείτε να στέλνετε τα σχόλια σας και τις προτάσεις σας στην ιστοσελίδα, στην καρτέλα η άποψη σας, ή στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook. H επόμενη συνέντευξη έρχεται…
Τα φιλιά μου!