Γιώργος Χ. Μαλτέζος

                                                                                                                                                              11/7/19,Αθήνα

Μετεκλογικές καλησπέρες σε όλες και όλους.

Σήμερα έχω την χαρά να συνομιλήσω με έναν νεαρό με αρχηγικές τάσεις και διάθεση να σηκώσει το βάρος της ευθύνης του Προέδρου του τμήματος νέων. Είναι ο αγαπητός σε όλους πια Dj των καλοκαιρινών εκδηλώσεων καθώς διαθέτει ερασιτεχνική μεν αλλά αποτελεσματική δε γνώση ως προς την μουσική της εποχής.
Ας τον γνωρίσουμε!

 

Καλησπέρα! Τίνος είσαι εσύ;;;

Καλησπέρα Λάμπρο. Είμαι ο Γιώργος Μαλτέζος του Χάρη (γνωστό στο χωριό και ως Χαρίλη) και της Νίκης. Είμαι 17 χρονών, πάω σχολείο στο Κομπότι και θα πάω Τρίτη Λυκείου. Στόχος μου είναι να περάσω ΑΕΝ ( Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού).

Ακούω συχνά από υποψήφιους που έχουν δώσει  πανελλήνιες ότι είναι εύκολες αν διαβάσεις. Ποια είναι η δική σου γνώμη τώρα που πλησιάζεις προς τα εκεί;

Κάθε άνθρωπος το βλέπει διαφορετικά. Εγώ πιστεύω ότι άμα προσπαθήσεις όλα είναι δυνατά. Βέβαια το διάβασμα είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας αν θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία και στην απόδειξη του γεγονότος ότι τα κατάφερες. Οπότε σίγουρα το να είσαι προετοιμασμένος κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα.

Πως είναι να ζεις και να μεγαλώνεις στο χωριό?

Η επιλογή του να ζεις στο χωριό έχει και τα καλά του αλλά έχει και τα κακά του. Σίγουρα η ησυχία, η ελευθερία, η ατμόσφαιρα και η ζεστασιά που υπάρχει στο Φωτεινό είναι μερικά από τα πολλά καλά. Αλλά το να μην μπορείς να έχεις άμεση πρόσβαση σε μερικά αγαθά που οι νέοι θέλουν να έχουν είναι το χείριστο όλων. Παρόλα αυτά με την βοήθεια των γονιών μου θεωρώ ότι συμμετείχα σε πολλές δραστηριότητες που ήθελα, γράφτηκα σε φροντιστήριο αγγλικών και χάρις αυτούς ικανοποίησα όσες ανάγκες μου δημιουργούνταν.
 

Ποτέ ξανά Φωτεινό, με παρέα «καλοκαιρινούς» φίλους, με αντάλλαγμα 5000€! Θα δεχόσουν;

Όσα λεφτά και να μου δώσουν δεν αλλάζω με τίποτα τα καλοκαίρια μας στο χωριό. Είναι ξεχωριστά με πολύ γέλιο, ευχάριστη διάθεση και πολλές πλάκες μεταξύ μας.

Φέτος πρωταγωνιστής στο Θεατρικό, μέσα στο τμήμα Νέων και πολύ πιθανόν Dj! Τρέξιμο ή απόλαυση αυτό το καλοκαίρι;

Το να είμαι dj δεν είναι κάτι δύσκολο πλέον καθώς το έχω κάνει πολλές φορές. Στο τμήμα νέων είναι η πρώτη μου χρονιά σαν πρόεδρος και θα προσπαθήσω να παρακινήσω και τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους ώστε να διοργανώσουμε τις εκδηλώσεις με απόλυτη επιτυχία. Και όσο για το θεατρικό είναι η πρώτη μου χρονιά σαν πρωταγωνιστής, καθώς είχα ξανασυμμετάσχει στο παρελθόν όμως σε έναν πιο μικρό ρόλο, οπότε θα βάλω τα δυνατά μου και τώρα να φέρω εις πέρας αυτό που ανέλαβα. Δεν νομίζω πως το δίλλημα τρέξιμο ή απόλαυση με προβληματίζει διότι μέσα από το τρέξιμο έρχεται η απόλαυση, οπότε το ένα συμπληρώνει το άλλο και γεμίζει τα υπέροχα καλοκαίρια μας.

Τι να περιμένουμε σαν Φωτεινιώτες για αυτό το καλοκαίρι Γιώργο;

Θα γίνουν πολλές ωραίες εκδηλώσεις οι οποίες θα ανακοινωθούν ως συνήθως στις αρχές του Αυγούστου οπότε stay tuned!!!

Αυτός ήταν ο Γιώργος, ένας από τους καλύτερους  «καλοκαιρινούς» φίλους που θα μπορούσατε να έχετε.
George, ευχαριστώ πολύ που δέχτηκες να μου μιλήσεις!


Όσον αφορά εσάς, μπορείτε να στέλνετε τα σχόλια σας και τις προτάσεις σας στην ιστοσελίδα, στην καρτέλα η άποψη σας, ή στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ίριδα Μασούρα για την βοήθεια της στην επιμέλεια του κειμένου.
H επόμενη συνέντευξη έρχεται; Δεν έρχεται;
Τα φιλιά μου!