Ίριδα Χ. Μασούρα

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            4/7/19,Αθήνα
Προεκλογικές καλησπέρες σε όλες και όλους.                                                                                    

Μετά από πολλή σκέψη και πίεση ψυχολογική αποφάσισα να χαρίσω την πρωτιά των συνεντεύξεων σε μια γυναίκα νέα, ψύχραιμη, έξυπνη και χαρισματική. Για τους νέους του χωριού είναι απόλαυση να συζητάς μαζί της καθώς με κάποιο περίεργο τρόπο έχει σχεδόν πάντα δίκιο.
Αν είναι δυνατόν!
Το δικό μας «μυρμήγκι» συστήνεται, απολαύστε την!

 

Καλησπέρα! Τίνος είσαι εσύ;;;
 

Είμαι η Ίριδα Μασούρα, που κανονικά βαφτίστηκα Σπυριδούλα, κόρη του Μάκη, που κανονικά βαφτίστηκε Χρυσόστομος, και της Βιβής που κανονικά βαφτίστηκε Παρασκευή. Με ένδοξη γιαγιά τη Σπυριδούλα με το όνομα και παππού τον Αποστόλη Μασούρα. Έχω μια πολύ αγαπημένη αδερφή αλλά δεν χρειάζεται να σου πω το όνομα, γιατί εγώ πάντα την αποκαλώ "ΑΔΕΡΦΗ" και επίσης δεν έχει αλλάξει το βαφτιστικό της, όπως όλοι οι άλλοι στην οικογένεια. Μόλις μπήκα στην τρίτη δεκαετία της ζωής μου, φτάνω στα 21, και σπουδάζω Νομική στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.


Πως το αποφάσισες; Είχες όνειρο από μικρή να ασχοληθείς με την νομική?

Το ήθελα από μικρή και ήταν χαρά και ανταμοιβή που τα κατάφερα να μπω εκεί. Είναι όμορφο να βοηθάς τον κόσμο να βρίσκει διεξόδους και να δικαιώνεται, ειδικά σήμερα που διανύουμε κρίσιμη και δύσκολη περίοδο στη χωρά μας σε πολλούς τομείς.
 

Θα ήθελα να μου πεις, με λίγα λόγια αν γίνεται γιατί έχουμε και δουλειές, τι σημαίνει για εσένα Φωτεινό;

Σημαίνει διακοπές, ξεκούραση, ξενύχτια με καλή παρέα και μια νύχτα στο Παλέρμο. Είναι εκεί που θα πας και θα βρεις φίλους και συγγενείς ενώ δεν έχεις κανονίσει και θα περάσεις ανέλπιστα καλά με μια απλή βόλτα στο σχολείο του χωρίου ή στα καφενεία του. Αστείο και αν ακουστεί, είναι σαν να σταματάει για λίγο ο χρόνος και να γεμίζεις μπαταρίες για το υπόλοιπο.

Έχεις κάποια πολύ ωραία ανάμνηση από το Φωτεινό;


Έχω πολλές καλές αναμνήσεις. Θυμάμαι την ημέρα που έμαθα ποδήλατο με τη βοήθεια και τα γέλια των παιδιών. Ήμουν κάπου στα 17 και είχα αποδεχτεί ότι σε τέτοια ηλικία δεν επρόκειτο να μάθω, αλλά με άπειρη υπομονή και χωρίς καμία τούμπα, μου έμαθαν. Βεβαία μετά δεν με εμπιστεύονταν να τους πάω βόλτα, γιατί λέει πρέπει να μάθεις να στρίβεις κιόλας όταν κάνεις ποδήλατο, όχι να πηγαίνεις μόνο ευθεία.


Ελπίζω να έχεις μάθει να στρίβεις πλέον! Θα ήθελες να πεις κάτι στους Φωτεινιώτες για αυτό το καλοκαίρι;


Να έχουμε ένα όμορφο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι με πολλές δραστηριότητες και συμμετοχή από όλους!

Αυτή ήταν η Ίριδα φίλες και φίλοι, την ευχαριστώ πολύ και της εύχομαι τα καλύτερα!


Όσον αφορά εσάς, μπορείτε να στέλνετε τα σχόλια σας και τις προτάσεις σας στην ιστοσελίδα, στην καρτέλα η άποψη σας, ή στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook.
H επόμενη συνέντευξη έρχεται και θα συζητηθεί...
Τα φιλιά μου!