Κων/νος Ε. Οικονόμου

                                                                                                                                              24/11/19,Αθήνα

"Δεν θα ξεμπερδέψετε εύκολα" καλησπέρες σε όλες και όλους.

Όπως θα καταλάβατε έλειπα για ένα διάστημα λόγω μετακόμισης αλλά επέστρεψα,το νου σας!
Φιλοξενώ σήμερα έναν cool τύπο που αν και έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας τον νιώθω πολύ καλό μου φίλο. Είναι διατεθειμένος να μην σου χαλάσει χατίρι όποιο και αν είναι αυτό! Το κουράγιο του φυσικά ξεχειλίζει μιας και φέτος το καλοκαίρι μου ζήτησε να του κάνω μια ένεση… Εγώ δεν θα μου ζητούσα… Ας τον γνωρίσουμε.


Καλησπέρα! Τίνος είσαι εσύ;;;

 

Καλησπέρα! Είμαι ο Κωνσταντίνος Οικονόμου της  Γεωργίας Νταλαπέρα και του Βαγγέλη Οικονόμου. Την  γιαγιά μου την έλεγαν Βασιλική Κασσελούρη και τον παππού μου Κωνσταντίνο Οικονόμου. Πηγαίνω σχολείο στην δεύτερη τάξη του Γενικού Λυκείου στο Κομπότι.

 

Αχ βρε Κώστα, θέλω να μου πεις ειλικρινά πως είναι να ξεπερνάς ένα τραυματισμό ο οποίος σε κάνει να μπορείς να περπατάς μόνο με τις πατερίτσες;

 

Είναι πολύ στενάχωρο να περπατάς με πατερίτσες διότι σε δυσκολεύει να κάνεις ακόμα και τα πιο συνηθισμένα πράγματα μέσα στο ίδιο σου το σπίτι. Ειδικά εκείνη την εποχή, όπου ήταν καλοκαίρι και με βάση την ηλικία μου   λόγω του ότι βράζει το αίμα μου έβλεπα τα υπόλοιπα παιδιά να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ  και ένιωθα θλίψη. Όμως τώρα είναι όλα καλά με το πόδι μου και περιμένω πως και πώς να ξαναέρθουν εκείνες οι στιγμές ώστε να συμμετέχω και εγώ.

 

Θα σου κάνω την κλασσική ερώτηση… Τι θέλεις να κάνεις στην ζωή σου;

 

Για το μέλλον μου έχω βάλει πολύ ψηλά τον πήχη σχετικά με τον εαυτό μου. Θέλω να περάσω στη Σχολή του Πολεμικού Ναυτικού. Από μικρός είχα την δυνατότητα να ταξιδεύω σχεδόν κάθε χρόνο με καράβι και έτσι σιγά σιγά μου γεννήθηκε ένα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τα καράβια. Αν και είναι δύσκολο πιστεύω πως θα τα καταφέρω.

 

Σου το εύχομαι! Κώστα με το χέρι στην καρδιά είναι οι νέοι της ηλικίας σου ικανοί να γίνουν μπροστάρηδες για το Φωτεινό μας και στο μέλλον να επιχειρήσουν να το φροντίσουν με τον καλύτερο τρόπο;

 

Κοίταξε είναι ένα πολύ μικρό χωριό με πολύ μεγάλες ανάγκες αλλά πιστεύω σε όλα τα παιδιά που βρίσκονται στο Φωτεινό ή τα παιδιά που βρίσκονται σε άλλες περιοχές με καταγωγή από το Φωτεινό. Θα μπορέσουν γιατί όσο ξέρω η αγάπη τους για αυτό το χωριό είναι πολύ μεγάλη και μια μέρα θα ήθελαν να το δουν πιο οργανωμένο και ζωντανό οπότε ναι θα το φροντίσουν όπως πρέπει.

Θα ήθελες να δώσεις ένα μήνυμα στους Φωτεινιώτες;

Θα ήθελα να τους πω πως τους αγαπώ έναν-έναν ξεχωριστά και κάποια στιγμή θα ήθελα να ζήσω την ζωή μου στο Φωτεινό κοντά σε αγαπημένους θείους και θείες όπως λέμε και στο χωριό.

Κώστα είσαι γίγαντας και εύχομαι ολόψυχα αμέτρητες επιτυχίες στην ζωή σου. Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου. Αυτός ήταν λοιπόν ο Κώστας.

Όσον αφορά εσάς, μπορείτε να στέλνετε τα σχόλια σας και τις προτάσεις σας στην ιστοσελίδα, στην καρτέλα η άποψη σας, ή στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook.
H επόμενη συνέντευξη θα έρθει σε 2 εβδομάδες μιας και κρίθηκε απαραίτητο να γίνει αυτή η αλλαγή για να περιμένετε περισσότερο κάθε φορά βρε γλυκούλια...
Τα φιλιά μου!