Λάμπρος Σ. Κασσελούρης

                                                                                                                                                         08/12/19,Αθήνα

"Ρεζίλι" καλημέρα σε όλες και όλους.

Σήμερα έχω την χαρά να φιλοξενώ έναν πολύ διαφορετικό άνθρωπο από εμένα και για αυτό του βγάζω το καπέλο!Είναι ο τύπος που σε Πάσχα, Χριστούγεννα, απόκριες, γιορτές γενικά και καλοκαίρι φυσικά θα κάνει το παν για να βρεθεί στο Φωτεινό. Υποδεχθείτε τον έναν και μοναδικό…. εαυτό μου!

 

Καλησπέρα! Τίνος είσαι εσύ;;;

 

Καλησπέρα είμαι ο Λάμπρος Κασσελούρης του Σωτηρίου και της Γεωργίας Μανιφάβα. Έχω 2 αδέρφια, τον Ντίνο και το μηχανάκι του γνωστό σε όλους με το όνομα ΔΙΚΑΣΤΗΣ. Έχω 2 γιαγιάδες, 2 παππούδες, 1 προγιαγιά, πολλούς θείους και θείες, 3 αγαπημένα ξαδέρφια και γενικά πολύ μεγάλο σόι…
Είμαι 25 χρονών, δεν θέλω να πάω με τίποτα 26, έχω κάνει κάτι σπουδές στον τομέα του αυτοματισμού και τα τελευταία 3 χρόνια εργάζομαι σε μεγάλη αλυσίδα super market .

 

Χμ εαυτέ μου; Σχέδια για το μέλλον; Έχουμε;

 

Φυσικά και έχουμε, το θέμα είναι να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε γιατί είμαστε και αναποφάσιστοι! Σοβαρά όμως, έχω σκεφτεί πολλές φορές διάφορα πράγματα που θα μπορούσα να κάνω και να πετύχουν αλλά μου λείπει το κουράγιο, η εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων και το κεφάλαιο! Έχω την πεποίθηση ότι πλέον είμαι στο 50% αυτών των στόχων λόγω και της εξέλιξης μου στην συγκεκριμένη δουλειά. Σε κάθε περίπτωση επειδή η ζωή είναι απρόβλεπτη, είμαι και εγώ! Όποτε μπορεί να μην κάνω και τίποτα απ’ όλα αυτά που σκέφτομαι!

 

Τα τιμάς τα παντελόνια ρε αλήτη;

 

Γενικά προσπαθώ πολύ να το κάνω αυτό και νομίζω το καταφέρνω, δεν είμαι άνθρωπος που θα θέλει να αδικήσει κάποιον σε κανένα ζήτημα. Αλλά ούτε και θέλω να με αδικούν προφανώς! Οπότε ναι θεωρώ πως στις ανθρώπινες σχέσεις μου μέχρι στιγμής είμαι αρκετά τίμιος και αυτό μετράει στους άλλους και μου αρέσει! Μην ξεχνάμε πως είμαι και ταμίας… Τα λεφτά του Συλλόγου είναι ασφαλή στα χέρια μου!  Όποιος θέλει δάνειο να μου πει…

 

Για Φωτεινό έχουμε κάτι;

 

Some are born to spread their wings,
and others to spread their roots!
Κάποιοι γεννιούνται για να απλώνουν τα φτερά τους,
και άλλοι για να απλώνουν τις ρίζες τους!


Θα ήθελες να δώσεις ένα μήνυμα στους Φωτεινιώτες;

 

Όχι…
Α ναι θα ήθελα να πω πως το τηλέφωνο μου είναι ανοιχτό όλη την ημέρα για να συζητήσουμε θέματα και ιδέες που αφορούν την εξωραϊστική επιτροπή.
Α και επίσης θα ήθελα να πω ότι νιώθω περήφανος που έχω καταγωγή από το Φωτεινό!

 

Αυτός ήταν λοιπόν ο Λάμπρος… Ελπίζω να μην ρεζιλεύτηκα πολύ αλλά ήταν πολλά τα αιτήματα προς το μέρος μου για μια δικιά μου συνέντευξη και δεν ήθελα να απογοητεύσω τους φίλους της στήλης!

Όσον αφορά εσάς, μπορείτε να στέλνετε τα σχόλια σας και τις προτάσεις σας στην ιστοσελίδα ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, στην καρτέλα η άποψη σας, ή στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook.
H επόμενη συνέντευξη θα είναι κανονική… Το υπόσχομαι!
Τα φιλιά μου!