Νίκη Ι. Κασσελούρη

                                                                                                                                                         23/02/20,Αθήνα

Χαιρετώ τους αγαπημένους μου αναγνώστες!

Ας γνωρίσουμε μια έξυπνη κοπέλα,συνάδελφο και σπουδαία Φωτεινιώτισσα!

 

Καλησπέρα! Τίνος είσαι εσύ;;;

 

Καλησπέρα! Είμαι η Νίκη Κασσελούρη, είμαι 22 χρονών και μένω στην Αμαλιάδα. Έχω τελειώσει νοσηλευτική και αυτή την περίοδο δουλεύω σε ένα σούπερ μάρκετ. Ο πατέρας μου λέγεται Ιωάννης Κασσελούρης και η μητέρα μου Παναγιώτα. Είμαι η εγγονή της γνωστής σε όλους "Κωστάντω" και ο παππούς μου ήταν ο Κώστας Κασσελούρης.

Αρχικά θα σου πω πως ο τομέας της νοσηλευτικής κατά την γνώμη μου είναι πολύ δύσκολος! Θα ήθελα να μάθω πως το αποφάσισες να τον ακολουθήσεις!

 

Αρχικά μπορώ να πω ότι δεν ήταν η πρώτη μου επιλογή ακριβώς, γιατί είναι δύσκολος τομέας και πολλοί το θεωρούν επάγγελμα με γερό στομάχι. Πραγματικά ήμουν ένας από αυτούς, αλλά όταν μέσω της πρακτικής μου το έζησα από κοντά άλλαξα γνώμη. Αυτή η αδρεναλίνη των επειγόντων αλλά και συγχρόνως η αγωνία για το τι θα σου τύχει όταν ανοίξει η πόρτα ήταν και ο λόγος που το αγάπησα.

 

Φαντάζεσαι τον εαυτό σου στο άμεσο μέλλον να έχει πολλά κουτσούβελα που λένε και στο χωριό μας;

 

Σίγουρα κάποια στιγμή στο μέλλον θα ήθελα να αποκτήσω την δική μου οικογένεια αλλά όχι στο άμεσο μέλλον. Είμαι σε μια ηλικία που η οικογένεια και τα παιδιά μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα και ο σκοπός μου είναι αποκαταστήσω τον εαυτό μου επαγγελματικά και φυσικά να ζήσω την ηλικία μου, αν με καταλαβαίνετε... Και αργότερα ίσως ακολουθήσει και η οικογένεια!

 

Δεδομένου ότι έχεις κάμποσο καιρό να έρθεις στο Φωτεινό σου λείπουν οι διακοπές εκεί;

 

Μνήμες απ' όταν ήμουν μικρή και ερχόμουν στο χωριό δεν έχω αρκετές αλλά απ' όσο μπορώ να θυμηθώ χαιρόμουν να έρχομαι. Γιατί δεν είναι τόσο οι παρέες του καλοκαιριού που σε κρατάνε σε ένα τόπο επειδή τα περισσότερα παιδιά δεν τα γνωρίζω ή δεν με θυμούνται, αλλά είναι αυτή η ηρεμία του βουνού και τα πανέμορφα τοπία που με κάνουν να αδημονώ για μια επίσκεψη στον τόπο μου και σίγουρα εδώ που τα λέμε ένα ταξιδάκι είναι στο πρόγραμμα...

 

Θα ήθελες να δώσεις ένα μήνυμα στους Φωτεινιώτες;

 

Να συνεχίσουν να έχουν την ίδια ζεστασιά και τον ίδιο ζήλο για τον τόπο τους και να προσπαθούν να το αναδεικνύουν σε κάθε περίπτωση. Ένα πράγμα που θαυμάζω επίσης είναι ότι δεν επαναπαύονται, οπότε είμαι σίγουρη πως και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις θα συνεχίσουν αλλά και η νεολαία του χωριού θα συνεχίσει να δημιουργεί όλο και πρωτότυπα πράγματα για την διασκέδαση της. Keep going guys!!!

 

Την ευχαριστώ πολύ που δέχτηκε να μου μιλήσει και της εύχομαι να βρει σύντομα αυτό που ψάχνει στην ζωή της. Όσον αφορά εσάς, μπορείτε να στέλνετε τα σχόλια σας και τις προτάσεις σας στην ιστοσελίδα, στην καρτέλα η άποψη σας, ή στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook. H επόμενη συνέντευξη έρχεται…
Τα φιλιά μου!