Αναζήτηση
  • Κασσελούρης Λάμπρος

Εσύ δίνεις αίμα;


Στις 23 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε αιμοδοσία στον εσωτερικό χώρο του παλαιού δημοτικού σχολείου μας με απόλυτη επιτυχία υπό την αιγίδα του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας.

Προσήλθαν 10 άτομα για να προσφέρουν λίγο από το αίμα τους ώστε να ενισχύσουμε την τράπεζα μας. Ύστερα από την εξέταση του γιατρού και την βοήθεια των νοσηλευτών, έδωσαν οι 7 από αυτούς!

Ευχαριστούμε πολύ τον Πρόεδρο του τμήματος της αιμοδοσίας κ. Θεόδωρο Φελέκη και τον κ. Νίκο Πανέτα για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Ελπίζουμε του χρόνου να έχουμε διπλασιάσει τις φιάλες αίμα που διαθέτουμε σας σύλλογος.

Ο καθένας από εμάς αν χάσει κάποια αιμοδοσία, δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς μπορεί να δώσει αίμα σε οποιοδήποτε νοσοκομείο της χώρας για την τράπεζα μας. Απλά να δηλώσει πως το αίμα αυτό προορίζεται για την τράπεζα αίματος  "Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Φωτεινιωτών". Επίσης όποιος Φωτεινιώτης χρειάζεται αίμα για κάποιον συγγενή του ή για τον ίδιο μην διστάσει να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6945598597. Ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη! Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως όταν δίνουμε αίμα σώζουμε μια ζωή, μπορεί και την δικιά μας ζωή... Και του χρόνου με υγεία και αγάπη!

https://www.foteiniotes.gr/aimodosia


24 προβολές0 σχόλια