Αναζήτηση
  • Κασσελούρης Λάμπρος

Την Πλατεία!!!


Την πλατεία!!!

Κραυγή απόγνωσης, έκλυση βοήθειας, από καιρό τώρα, από τους Φωτεινιώτες για το πλακόστρωτο του Ταμπουρά, στην κεντρική, βακούφικη πλατεία του Φωτεινού.

Στο πανηγύρι του δεκαπενταύγουστου 2016, που έγινε μετά από πολλά χρόνια, όλοι είδαμε τις δυσκολίες που έβαζε το χαλασμένο τσιμέντο ανάμεσα στις πλάκες της πλατείας. Η ηθοποιός του χωριού μας, η Νικούλα Λάμη, κόρη της Βαγγελίτσας Τριανταφύλλου παραπάτησε κατά το χορό στις γούρνες που σχηματίζονται. Ξέρουμε πόσο χαλάνε την αισθητική του χώρου τα χαλασμένα περβάζια της.

Νωρίτερα, μετά το Πάσχα του 2016, το Δ/Σ του Συλλόγου των Απανταχού έφερε τον καλύτερο μάστορα της Άρτας και είδε το έργο. Ζήτησε για την επισκευή 1200 Ευρώ.

Οι καλοκαιρινές εξελίξεις οδήγησαν το νέο Δ/Σ του Συλλόγου να αποφασίσει ομόφωνα να φέρει το θέμα εκεί που ανήκει, στους Φωτεινιώτες.

Όλοι ξέρουμε πλέον ότι το Φωτεινό ανήκει σε μας και εμείς θα το φροντίσουμε και θα το εξωραΐσουμε.

Το Διοικητικό συμβούλιο ζητάει χορηγούς για το έργο αυτό. Όποιος θέλει να βοηθήσει με οποιοδήποτε ποσό να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο κ. Αλέξανδρο Φελέκη στα τηλέφωνα 6986119264 και 2681550014. Το ξεχωριστό αυτό ταμείο ανοίγω ο ίδιος με 50 Ευρώ.

Είμαστε αποφασισμένοι, όλοι μαζί, να λύσουμε το θέμα άμεσα για το καλοκαίρι του 2017. Γιατί το παραδοσιακό πανηγύρι φαίνεται να πήρε μπροστά. Η πλατεία πρέπει να αποκτήσει την πρώτη της λάμψη.

Α.Φ


48 προβολές0 σχόλια