Αναζήτηση
  • Κασσελούρης Λάμπρος

Μετά το πρώτο Δ.Σ.


Στον αέρα η πίτα

Άγνωστο μέχρι αυτή τη στιγμή αν θα κοπεί η πίτα του 2017 του Συλλόγου των Απανταχού Φωτεινιωτών. Το νέο Δ/Σ συνεδρίασε για πρώτη φορά μετά την εκλογή του σήμερα Σάββατο 14/1/17 στις 6μμ και άφησε το θέμα ανοιχτό με κύρια πρόταση να κοπεί η πίτα στον Πασχαλινό χορό στο καφέ της Έφης.

Γεγονός που μπορεί να παίξει ρόλο είναι αν θα λειτουργήσει η επιτροπή χορού για τη συγκεκριμένη εκδήλωση. Γιατί κανένα μέλος του Δ/Σ δεν εκδήλωσε στη συγκέντρωση ενδιαφέρον να αναλάβει να προχωρήσει το θέμα του χορού σε περίπτωση μη λειτουργίας της επιτροπής.

Αποφάσεις που πάρθηκαν στο Δ/Σ αυτό αφορούσαν τη συνδρομή που παρέμεινε στα 30 ευρώ, αν και προτάθηκε και η μείωσή της λόγω κρίσης, η έγκριση της νέας επιτροπής εφημερίδας και ιστοσελίδας που είναι οι: Αλέξανδρος Φελέκης, Γιάννης Τριαντάφυλλος και η Νάντια Μαλτέζου, να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα των υπεύθυνων δηλώσεων για τις δωρεές των εκθεμάτων του Μουσείου και να γίνεται το μηνιαίο Δ/Σ το τελευταίο Σάββατο κάθε μήνα.

«Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τις τιμές των εργασιών χαμηλά έτσι ώστε να μην επιβαρύνουμε άλλο τη συνδρομή των μελών και θα καταβάλουμε προσπάθεια να έχουμε ένα Διοικητικό Συμβούλιο απερίσπαστο στη Διοίκηση αλλά και οι Φωτεινιώτες να μη στερούνται βασικές προσφορές, όπως την παραδοσιακή πίτα ή ένα χορό ή δυο το χρόνο» είπε ο πρόεδρος Αλέξανδρος Φελέκης.

«Υπάρχουν ενέργειες προς την σωστή κατεύθυνση όμως χρειάζονται κι άλλες. Προσπαθούμε να αφιερώσουμε όσο περισσότερο χρόνο γίνεται για να φέρουμε εις πέρας όσα έχουμε αναλάβει. Πρέπει να διασφαλιστεί η διαφάνεια κάθε ενέργειας ώστε να μην επαναληφθούν περιστατικά με γκρίζα σημεία στη λειτουργεία του Συλλόγου» τόνισε ο αντιπρόεδρος Γιάννης Τριαντάφυλλος.

Η γραμματέας Νάντια Μαλτέζου δήλωσε: «Θα προσπαθήσω όπως έκανα και στο παρελθόν να δώσω ό,τι περισσότερο μπορώ για το σύλλογο και τους Φωτεινιώτες».

«Πιστεύω» δήλωσε ο ταμίας Γιώργος Βαρδής, αφού έληξε η συνεδρίαση, «ότι το νέο Δ.Σ. θα προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στις ανάγκες του χωριού. Εύχομαι ολόψυχα καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία για όλο το χωριό».


50 προβολές0 σχόλια