Αναζήτηση
  • (Από τον Α. Φελέκη)

Παραπολιτιστικά


1. Ισόβιο Μέλος

ΝΑΙ ΟΧΙ

  1. Καταστατικό Ακαταστασία

  2. Εθελοντισμό Υποχρέωση

  3. Φιλία Αντιπαλότητα

  4. Δημοκρατία Συγκεντρωτισμός

  5. Είμαι εδώ Φεύγω

2. Το Φωτεινό καταθέτει ακούραστα στο λογαριασμό μας χαρά και υπερηφάνεια.

3. Πολύ σκληρή φαίνεται να ξεκινά η κόντρα στα δυο ΜΜΕ του Φωτεινού, εφημερίδα και ιστοσελίδα. Το ‘17’ θα δείξει την αντοχή τους.

4. Μόνο 150 Ευρώ κόστισε το τεχνικό μέρος της κατασκευής της ιστοσελίδας. Ο εθελοντισμός έδωσε όφελος στα μέλη πάνω από τετρακόσια Ευρώ. Για την ποιότητα δεν μπορούμε να κοστολογήσουμε. Χονδρικά ημιεπαγγελματικά εφημερίδα και ιστοσελίδα θα κοστίζουν το χρόνο 1500 και 700 Ευρώ αντίστοιχα.

5. Η πρώτη εφημερίδα του 17 θα σταλεί στα μέσα Μάρτη. Ένα ακόμα Κρες τεστ.

6. Η Συνέλευση των Φωτεινιωτών τον Αύγουστο που πέρασε μας άφησε παρακαταθήκη να μαζέψουμε τα χρονίζοντα και μη προβλήματα του Φωτεινού και να τα μελετήσουμε. Η λογική λέει ότι έτσι θα προωθήσουμε τη λύση τους.

7. Είναι σίγουρο ότι δεν ανήκουμε στο Δήμο Κομποτίου. Τα μάτια μας όμως μόλις μπαίνουμε στο Τοπικό Διαμέρισμα Φωτεινού μας γελάνε;

8. Αντικίνητρο θα πρέπει να θεωρηθεί το ποσό που η Γενική Συνέλευση των Χριστουγέννων έδωσε για έξοδα του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου των Απανταχού. Το 50% του δεκάρικου των ετήσιων συνδρομών με τα τωρινά δεδομένα θα φτάνει τα 250 Ευρώ αφού τα μέλη μας είναι περί τα 50. Βενζίνες και τηλέφωνα αν βάλεις μόνο δεν φτάνουν. Τι απαίτηση να έχουν τα μέλη από το Δ/Σ; Τι θα του πουν; Γιατί δεν έκανες εκδρομή; Γιατί σταμάτησε το Χορευτικό Τμήμα; Γιατί δεν έκανες Φωτεινιώτικα; Γιατί δεν έκοψες την πίτα; Γιατί δεν έκανες καμιά ομιλία φέτος; Τι θα γίνει με το Μουσείο;

Το 2016 το Διοικητικό Συμβούλιο ξόδεψε 76 Ευρώ. Μπορούμε να ξεφύγουμε από τον επαγγελματισμό και να μπαίνουμε οι 500 Φωτεινιώτες ο καθένας από μια διετία. Ή να τα δώσουμε σ’ έναν αυτά και οι άλλοι να κάνουν ότι συμμετέχουν.

9. Με 20 Ευρώ συνδρομή το χρόνο θα αποστέλλεται η εφημερίδα ηλεκτρονικά. Απόφαση της Επιτροπής της Εφημερίδας και του Δ/Σ. Στέλνετε το εμέιλ σας.

10. Δεν έφτασε σε απόφαση η πρόταση στο Δ/Σ της 14ης Γενάρη να δανείζεται αν θέλει κάθε Επιτροπή ή το Δ/Σ από Φωτεινιώτη ή άλλο σωματείο. Πάντως τα οικονομικά σφίγγουν αφού στο ταμείο είναι δεν είναι αυτή τη στιγμή 1000 Ευρώ και οι εργασίες των υπεύθυνων δηλώσεων, των παλαιών φωτογραφιών, της ιστοσελίδας και της εφημερίδας πιέζουν. Ο δανεισμός με καλούς όρους είναι μια λύση, γιατί τα μόνα έσοδα που φαίνονται στον ορίζοντα είναι οι συνδρομές και οι διαφημίσεις.

11. Η έκδοση εφημερίδας κατοχυρώνεται από το καταστατικό, άρθρο 2. Και κάθε εφημερίδα ενημερώνει για τα συμβαίνοντα. Γράφει ειδήσεις.

12. Μη ο Γιάννης Τριαντάφυλλος δεν θα μιλούσαμε γι’ αυτή την ιστοσελίδα.

13. Στις 28 . 2, μέρα Τρίτη από τις 9.00 π.μ. θα είναι ο αγροτικός γιατρός στο Φωτεινό. Κάθε τέλος του μηνός θα έρχεται.


39 προβολές0 σχόλια