Αναζήτηση
  • Admin

Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης


Με μικρή συμμετοχή αλλά με βροντερό παρόν απ το τμήμα νέων πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη Γ.Σ. του συλλόγου των απανταχού Φωτεινιωτών την Κυριακή 17/4/2017 στις 7.00μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λαογραφικού Μουσείου.

Στα θέματα που συζητήθηκαν δεν συμπεριελήφθη η συζήτηση για το καταστατικό καθώς θεωρήθηκε μικρή η συμμετοχή για ένα τόσο σοβαρό θέμα και το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης αφορούσε το οικονομικό.

Μετά από τοποθέτηση του αντιπροέδρου κ. Τριαντάφυλλου σχετικά με την ελλιπή ενημέρωση για τις οικονομικές δραστηριότητες του συλλόγου κατατέθηκε πρόταση απ τον πρόεδρο της συνέλευσης κ. Φελέκη Θεόδωρο, η οποία υπερψηφίστηκε, για έκτακτη Γ.Σ. την Κυριακή 14 Μαΐου στην οποία θα γίνει πλήρης ενημέρωση στα μέλη για κάθε οικονομική δραστηριότητα μέχρι και την προηγουμένη της Γ.Σ.

Η πρόταση της γραμματέως κ. Μαλτέζου για ενοποίηση των τριών ταμείων με στόχο την καλύτερη διαχείρισή τους αναβλήθηκε για συζήτηση στην επόμενη συνέλευση όταν και θα υπάρχει πλήρης εικόνα στα οικονομικά.

Με αφορμή την συζήτηση για τον εθελοντισμό ο αντιπρόεδρος κ. Τριαντάφυλλος πρότεινε την προσωρινή παύση κάθε πληρωμής προς τα μέλη ως ένδειξη καλής θέλησης πρόταση που υπερψηφίστηκε με μόνο 2 ψήφους κατά (πρόεδρος Φελέκης Α. και ταμίας Βαρδής Γ.) αφού τροποποιήθηκε χρονικά ώστε να ισχύσει μέχρι την συνέλευση του Αυγούστου όπου θα συζητηθεί ξανά.

Στις προτάσεις που καταψηφίστηκαν απ το σώμα ήταν η πρόταση του προέδρου κ. Φελέκη Α. για την αγορά ενός βιβλίου για την βιβλιοθήκη του συλλόγου έναντι 60ευρώ.


65 προβολές0 σχόλια