Αναζήτηση
  • Κασσελούρης Λάμπρος

O Δήμος Ν. Σκουφά για τα παιδιά


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα “Τρέφομαι υγιεινά, ζω καλά” που διεξήχθη στις 03/04/2017, ημέρα Δευτέρα, στο ξενοδοχείο Βυζαντινό με θέμα: «Παιδική Διατροφή και Ανάπτυξη» με τη συμμετοχή της Δ’, Ε΄ και ΣΤ’ Δημοτικού όλων των δημοτικών σχολείων του Δήμου.

Τις θερμές μας ευχαριστίες στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Άρτας, στον Ιατρικό Σύλλογο Άρτας , στη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος και στους χορηγούς μας (ΒΙΚΗ Α.Ε., κρέατα Γιολδάσης, Chef club, κοτόπουλα Άρτας, Ρίζος, Κολιός )για την πολύτιμη βοήθειά τους. Ευχαριστούμε επίσης τον επίτιμο πρόεδρο Αρχιμαγείρων Ελλάδος και υπεύθυνο γραφείων Περιφέρειας Ηπείρου κ. Τόλη Αναστάσιο για την ομιλία του στους μαθητές σχετικά με τη σωστή διατροφή στην παιδική ηλικία, τους executive chef: κ. Δότσιο Αδαμάντιο, κ. Γιάννη Μανίκα και κ. Βρεττό Αθανάσιο καθώς επίσης τους δύο ιατρούς: τον γαστρεντερολόγο κ. Μάλλιο Γεώργιο και τον καρδιολόγο κ. Σιλιόγκα Γεώργιο οι οποίοι προσέγγισαν τους μαθητές με ιδιαίτερη ευαισθησία.

Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά είναι πάντα στο πλευρό των μαθητών και υπόσχεται να συνεχίσει να διοργανώνει ανάλογες δράσεις που μοναδικό στόχο έχουν τη σωστή ενημέρωση και ψυχαγωγία τους.

(Από Δελτίο Τύπου του Δήμου)

ενημέρωση και ψυχαγωγία τους.


16 προβολές0 σχόλια