Αναζήτηση
  • Κασσελούρης Λάμπρος

Θεατρική παράσταση στο Φωτεινό


Από την παράσταση 2018

Εν όψει των διακοπών του καλοκαιριού και κυρίως του Αυγούστου, οπότε και συγκεντρώνεται πλήθος κόσμου στο χωριό μας, ο Σύλλογος των Απανταχού Φωτεινιωτών ετοιμάζει το καθιερωμένο πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που κάθε χρόνο πραγματοποιείται (πρόγραμμα και λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες).

Στέφανος Αναγνωστόπουλος

Οπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, με χαρά ανακοινώνουμε ότι θα ανεβάσουμε θεατρική παράσταση. Μάλιστα, εδώ και λίγα χρόνια έχουμε άτυπα δημιουργήσει και τη θεατρική μας ομάδα την οποία αποκαλούμε «Οι Παραστάτες». Το φετινό έργο αποτελεί πρωτότυπο κείμενο, του οποίου συγγραφέας είναι ο Στέφανος Αναγνωστόπουλος.

Λάμπρος Κασσελούρης

Ο Στέφανος, σε στενή συνεργασία με τον ταμία του συλλόγου Λάμπρο Κασσελούρη, είναι ο εμπνευστής και η ψυχή της θεατρικής παράστασης καθώς αναλαμβάνει τη συγγραφή, μέχρι τη σκηνοθεσία και ακόμη και την ηθοποιία!

Η παράσταση για το καλοκαίρι του 2019 ονομάζεται «Χακάροντας τον Μέρφι» και ο Στέφανος την έχει χαρακτηρίσει «Παρωδία Κωμικής Δράσης» και είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα!

Περισσότερα θα δημοσιεύονται σταδιακά στη σελίδα του συλλόγου στο Facebook, όπου ο Στέφανος θα πραγματοποιεί με τον μοναδικό του τρόπο τις ανακοινώσεις για την κάλυψη του κάθε ρόλου.


46 προβολές0 σχόλια