Αναζήτηση
  • Βασίλης Λάμης

Άρχισαν μαθήματα Τάε Κβον Ντο στο σχολείο


Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου άρχισαν τα μαθήματα της πολεμικής τέχνης Τάε Κβον Ντο στο Φωτεινό και θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή στις 18.30.

Τα μαθήματα οργάνωσε ο Σύλλογος Απανταχού Φωτεινιωτών. Η συμμετοχή ήταν ενθαρρυντική. Οκτώ παιδιά του χωριού μας συμμετείχαν στο πρώτο μάθημα με πολλή όρεξη και ενθουσιασμό, ενώ είναι πιθανόν να έρθουν και μερικά ακόμη στα επόμενα μαθήματα.

Τα μαθήματα κάνει ο Πέτρος Γιωργάρας, ο οποίος είναι δάσκαλος Τάε Κβον Ντο με πολλά χρόνια δουλειάς και μαύρη ζώνη με τρία νταν. Ο Πέτρος είναι ιδιοκτήτης της σχολής «Ευκλέας Καραϊσκάκη» με έδρα το Διάσελο. Ωστόσο, απάντησε στο κάλεσμα του Συλλόγου και δέχτηκε να έρχεται μία φορά την εβδομάδα στο χωριό μας, ώστε να πραγματοποιεί τα μαθήματα.

Ο χώρος που διεξάγονται οι προπονήσει είναι το Πολιτιστικό Κέντρο Φωτεινού και σύμφωνα με τον δάσκαλο είναι ικανοποιητικός για τα πρώτα μαθήματα. Ωστόσο, στη συνέχεια, θα ήταν καλό να ανοίξει λίγο περισσότερο ο χώρος, αλλά κυρίως να στρωθεί το δάπεδο.

Ο Σύλλογος βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον δάσκαλο, ώστε να παράσχει -κατά το δυνατόν- ό,τι χρειάζεται για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή των μαθημάτων.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, απορία, ή για δήλωση συμμετοχής καλέστε στον αριθμό 6985914838, Βασίλης Λάμης.


19 προβολές0 σχόλια