Αναζήτηση
  • Τριαντάφυλλος Γιάννης

40 Χρόνια Σύλλογος Απανταχού Φωτεινιωτών


Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Φωτεινιωτών.

Έτος Ιδρύσεως 1979.

40 Χρόνια.

Πέρασαν 40 πλέον χρόνια απ΄την δημιουργία του πολιτιστικού φορέα που αντιπροσωπεύει, εκπροσωπεί και είναι η φωνή του κάθε Φωτεινιώτη και κάθε Φωτεινιώτισσας.

Πλούσιο παρελθόν, μεγάλο έργο οπωσδήποτε λάθη και παραλείψεις όμως ο φορέας έμεινε εξελίχθηκε και συνεχίζει δυναμικά.

Το νέο Δ.Σ. ύστερα από 1 χρόνο στο τιμόνι του Συλλόγου και με 4 στα 5 μέλη να βρίσκονται σε διοικητικές θέσεις για πρώτη φορά απέδειξε ότι όταν υπάρχει θέληση και αγάπη γι αυτό που κάνεις μπορείς να φτάσεις ψηλά.

Τα εύσημα δίνονται κυρίως στον πρόεδρο του Δ.Σ., Λάμη Βασίλη, κι έπειτα σε όλα τα νέα μέλη του Δ.Σ. για την προσπάθεια που έχουν καταβάλει όλο αυτό τον καιρό.

Σκορπισμένοι ανά την Ελλάδα, επικοινωνώντας και συνεδριάζοντας κατά κύριο λόγο μέσω κοινωνικών δικτύων συνεχίζουν αυτό που ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια στο τμήμα Νέων όταν αποφασίζαμε και ψηφίζαμε σε μια κοινή συνομιλία στο facebook.

Σημαντικότατο και το έργο των παλαιότερων Δ.Σ. που άφησαν μια πολιτιστική παρακαταθήκη στους νεότερους που συνεχίζουν προσθέτοντας τη δική τους πινελιά σ΄ αυτό το Σύλλογο.

Κρατώντας τα θετικά και τα αρνητικά σαν ένα οδηγό για την πορεία του Πολιτιστικού Συλλόγου συνεχίζουμε όλοι μαζί μια μεγάλη προσπάθεια κι ένα δρόμο αντοχής.

Ο φορέας βρίσκεται εδώ για να ενώσει κάθε Φωτεινιώτικη φωνή απ' όπου κι αν έρχεται.

Αυτά τα νέα παιδιά δείχνουν το δρόμο ακολουθήστε αγαπήστε και αγκαλιάστε αυτή την μεγάλη προσπάθεια και το μέλλον του φορέα δεν θα μπορεί παρά να είναι αισιόδοξο.

Τριαντάφυλλος Γιάννης


18 προβολές0 σχόλια