Πολιτιστικός Σύλλογος

των Απανταχού Φωτεινιωτών

2019

Τηλ: 6985914838
         6976392261

  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon

2016 Σχεδίαση: Ιωάννης Ε. Τριαντάφυλλος

Δεκαπενταύγουστος 2018 Φωτεινό Άρτας

22/10/2018

 

 

Δεν ερχόμαστε καθυστερημένα να μιλήσουμε για το σημαντικότερο πολιτιστικό γεγονός του Φωτεινού. Έχουμε αυτό το άρθρο με την ευκαιρία της δημόσιας προβολής του Βίντεο από το πανηγύρι αυτό, στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Μπορείτε να βρείτε το βίντεο αυτό στην ενότητα ΣΥΛΛΟΓΟΣ και στη σελίδα Χορευτικό. Επίσης μπορείτε να το βρείτε στο you tube με το θέμα: Δεκαπενταύγουστος 2018 Φωτεινό Άρτας.

Η προσπάθεια αυτή, αρκετά φιλόδοξη για την προσπάθεια που χρειάζεται, γίνεται για πρώτη φορά και ελπίζουμε να συνεχιστεί. Τόσο η λήψη όσο και το ανέβασμα στην ιστοσελίδα έχουν μόνο ερασιτεχνικό χαρακτήρα και γι΄αυτό δεν χαρακτηρίζεται σίγουρα από την τελειότητα.

Η καθυστερημένη κατά δυο μήνες προβολή, οφείλεται στην αδυναμία από το δυναμικό του συλλόγου για άμεση, μετά το Δεκαπενταύγουστο.

Γεγονός επίσης σημαντικό είναι, πέρα από την προσπάθεια των παιδιών του Χορευτικού τμήματος και του δάσκαλου κ. Σπύρου Κοκόλη, η συνεργασία δυο φορέων του Φωτεινού, του συλλόγου και του καταστηματάρχη κ. Θόδωρου Κοτσαλάρα που ήταν ειλικρινής και εποικοδομητική, όπως είδαμε και θα βλέπουμε όλο το χρόνο μέχρι τον άλλο Δεκαπενταύγουστο. Και ελπίζουμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Αρχείο Δημοσιεύσεων
Please reload