Σταύρος Κ. Κασσελούρης

                                                                                                                                                        20/10/19,Αθήνα

"Λακωνικές" καλησπέρες σε όλες και όλους.

Εδώ είμαστε για ακόμα μια Κυριακή για να μιλήσουμε με έναν νεαρό που ρίχνει γροθιά στις προκαταλήψεις του σύγχρονου κόσμου. Είναι πολύ έξυπνος και ανερχόμενος στο επάγγελμα της μαγειρικής. Καλοφαγάς βέβαια όπως αρμόζει στον κλάδο του. Πρόθυμος να βοηθήσει σε ότι του ζητήσεις. Ξάδερφε συστήσου…


Καλησπέρα! Τίνος είσαι εσύ;;;
 

Καλησπέρα είμαι ο Σταύρος Κασσελούρης του Κωνσταντίνου Κασσελούρη και της Ιωάννας Κουκίου, εγγονός του Σταύρου και της Θεοδώρας. Σπουδάζω στο ΙΕΚ Δέλτα στο τμήμα ζαχαροπλαστικής/ αρτοποιείας με σκοπό μια μέρα να ανοίξω μια δική μου επιχείρηση επισιτισμού στον τομέα ζαχαροπλαστικής και των cocktails.

 

Τι είναι αυτό που έχει ο Σταύρος και δεν έχουν οι άλλοι νεαροί της ηλικίας σου;

 

Πιστεύω ότι το ξεχωριστό πάνω μου είναι το ότι δεν επηρεάζομαι από αρνητικές καταστάσεις, είτε αυτές έχουν να κάνουν με κάτι προσωπικό μου,είτε με κάτι πιο κοινό.

 

Στο εξωτερικό θα μπορούσες να ζήσεις μόνιμα; Σε τρομάζει να αλλάξεις περιβάλλον ζωής;

 

Η ζωή στο εξωτερικό είναι κάτι που μου έχουν προτείνει πολλές φορές στο παρελθόν. Αλλά η αγάπη για τον τόπο μου με κρατάει πίσω. Όλη η νοοτροπία του Έλληνα πιστεύω πως είναι κάτι που δεν θα βρεις αλλού και έχω αρχίσει να πιστεύω πως είναι απλά αναγκαίο για την ζωή μου. Θα μπορούσα να πω ότι φοβάμαι το να φύγω από την Ελλάδα, όχι γιατί θα πάω σε έναν νέο τόπο, αλλά επειδή θα χάσω όλα αυτά που μόνο εδώ μπορείς να βρεις.

 

Ποια ημέρα της μέχρι τώρα ζωής σου θεωρείς πως σε έχει αλλάξει σε καλύτερο άνθρωπο και γιατί;

 

Δεν πιστεύω πως μόνο μια μέρα με άλλαξε, θα πω όμως ότι κάθε καλοκαίρι στο Φωτεινό με αλλάζει. Μέσα από καταστάσεις που δημιουργούνται κάθε χρόνο βλέπεις πολλά πράγματα που μπορούν να σε κάνουν να αλλάξεις. Κόντρες, φιλίες και καυγάδες μέσα σε ένα τέτοιο χρονικό διάστημα και με τόσα άτομα όλα μαζί είναι κάπως αδύνατο να αποφευχθεί. Πάντως το εάν άλλαξα προς το καλό βέβαια δεν μπορώ να το κρίνω εγώ.

 

Θα ήθελες να δώσεις ένα μήνυμα στους Φωτεινιώτες;

 

Θέλω να μοιραστώ μαζί τους αυτό που έμαθα μέσα από το Φωτεινό τα τελευταία χρόνια.

Όλοι κάνουμε λάθη, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να τα αφήσουμε να παραμείνουν λάθη.

 

Αυτός ήταν ο Σταύρος κυρίες και κύριοι απλός,λιτός και εύστοχος στα λόγια του.Τον ευχαριστώ πολύ που απάντησε με την ψυχή του σε όλες τις ερωτήσεις.


Όσον αφορά εσάς, μπορείτε να στέλνετε τα σχόλια σας και τις προτάσεις σας στην ιστοσελίδα, στην καρτέλα η άποψη σας, ή στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook.

H επόμενη συνέντευξη…Θα είναι γιορτινή!
Τα φιλιά μου!