Χρυσόστομος Μ. Πατήλας

                                                                                                                                                         27/01/20,Αθήνα

Καλημέρα σε όλες και όλους. Ας γνωρίσουμε τον επόμενο Φωτεινιώτη!!

 

Σήμερα έχω την τιμή και την χαρά να σας συστήσω έναν πολύ «σένιο» Φωτεινιώτη! Ας τον γνωρίσουμε!

 

Καλησπέρα! Τίνος είσαι εσύ;;;

 

Καλησπέρα είμαι ο Χρυσόστομος Πατήλας της Έλενας και του Μιχάλη, η γιαγιά μου είναι η Πηγή και ο παππούς μου ήταν ο Λάμπρος Τριαντάφυλλος. Είμαι 17 χρονών, μένω στα Γλυκά Νερά Αττικής και βρίσκομαι στη τελευταία χρονιά στο σχολείο και ελπίζω μια μέρα να ανεβώ στο σανίδι ως ηθοποιός αλλά παράλληλα να ασχολούμαι και με τη μουσική.

 

Πιστεύεις η μουσική έχει επηρεάσει την ζωή σου και σε ποιο βαθμό;

 

Σε πολύ μεγάλο βαθμό και όλο αυτό έγινε τυχαία καθώς τη πρώτη μου κιθάρα την αγόρασα για πλάκα από τα Jumbo. Έπειτα αγόρασα μια ηλεκτρική κιθάρα, η οποία με έχει βοηθήσει απίστευτα πολλές φορές που μπορεί να είμαι συναισθηματικά ευάλωτος. Το να μετατρέπεις τα συναισθήματα σου σε μουσική είναι ένας πολύ καλός τρόπος ξεσπάσματος...

 

Αν έβαζες κάποιους στόχους για την νέα δεκαετία, ποιοι θα ήταν αυτοί;

 

Από δω και πέρα θα είμαι ενήλικας, όποτε αρχικά να πιάσω δουλειά κάπου να βγάζω τα δικά μου λεφτά και επιπλέον θα ήθελα να αξιοποιήσω το μικρό μου ταλέντο στις "δικές μου" τέχνες, το θέατρο και τη μουσική και φυσικά να γίνω καλύτερος σε αυτές.

 

Πως είναι να είσαι Φωτεινιώτης όταν το ημερολόγιο δείχνει Αύγουστος;

 

Για τους Φωτεινιώτες δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να έρθουν στο υπέροχο αυτό χωριό τον Αύγουστο. Όχι ότι αναγκάζονται να έρθουν αλλά δεν υπάρχει κάτι που να συγκρίνεται με τα γλέντια και τις παρέες του Φωτεινού τον Αύγουστο. Αυτός ο μηνάς είναι πάντα κρατημένος για το Φωτεινό.

 

Θα ήθελες να δώσεις ένα μήνυμα στους Φωτεινιώτες;

 

Δε χρειάζεται να δώσω εγώ ως Χρυσόστομος μήνυμα... Πιστεύω πως το καλύτερο μήνυμα το δίνουν οι Φωτεινιώτες που αγκαλιάζουν τους πάντες, Φωτεινιώτες και μη. Και φυσικά πάντα πρόθυμοι και με όρεξη να κάνουν ότι μπορούν για το χωριό.

 

Αυτός ήταν ο Χρυσόστομος. Τον ευχαριστώ πολύ και του εύχομαι απλά να μείνει ίδιος!

 

Όσον αφορά εσάς, μπορείτε να στέλνετε τα σχόλια σας και τις προτάσεις σας στην ιστοσελίδα, στην καρτέλα η άποψη σας, ή στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook.

H επόμενη συνέντευξη έρχεται…

Τα φιλιά μου!